Uutisia jäseniltä

VASEK hakee projektipäällikköä/logistiikka-asiantuntijaa

Tulet työskentelemään Interreg Botnia Atlantica -rahoitteisen E12 Atlantica Transport -hankkeen parissa (toiminta-aika 1.1.2016–31.5.2018). Tämän lisäksi kehität yhdessä yhteistyökumppaneiden ja yritysten kanssa seudun logistiikkaa.

Hankkeen perustana on rajat ylittävä yhteistyö E12-kuljetusväylän varrella toimivien suomalaisten, ruotsalaisten ja norjalaisten kumppanien kanssa. Hankkeessa työstetään strategioita ja suuntalinjoja rajat ylittävälle kuljetussuunnittelulle ja kestävälle väyläkehitykselle. Lisäksi laaditaan pilotteja yhteistyössä väylällä toimivien yritysten kanssa, jotta kuljetusjärjestelmän puutteet ja mahdollisuudet saadaan esiin. Lisätietoja hankkeesta.

Sinulla on oltava hyvät organisointitaidot, kokemusta kehittämishankkeista sekä hyvät viestintätaidot. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja hyvät tiedot kuljetuksista ja logistiikasta. Hallitset molemmat kotimaiset kielet sekä englannin sujuvasti ja sinulla on valmiit verkostot ja alueellista tuntemusta. Tärkeä osa työtäsi on koordinoida Suomessa toteutettavia hankeaktiviteettejä sekä koko projektia yhdessä Ruotsissa toimivan hankevetäjän ja hankkeen pääkumppanin eli Merenkurkun neuvoston kanssa.

Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus 30.6.2018 saakka.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.2.2017 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK, Alatori 1A, 65100 Vaasa.

Lisätietoja tehtävästä: projektipäällikkö Anna Måtts-Fransén, E12 Atlantica Transport, p. +358 44 512 6320, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Twitter


uutisia jäseniltä