LIMOWA:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu vihtiläinen Henri Ahlqvist (35) kiertää ensitöikseen Suomea tavatakseen LIMOWA:n jäsenyritysten yhteyshenkilöitä. 

– Odotan innolla, että pääsen näkemään ja kokoamaan sitä osaamista, joka jäsenistöömme kiteytyy. Samalla tapaan kollegoita ja alan ammattilaisia eri puolilla Suomea, kartoitan niitä tarpeita ja odotuksia, joita jäsenyrityksillä on LIMOWA:n roolista, Ahlqvist toteaa.

LIMOWA:n hallitus oli yksimielinen Ahlqvistin valinnasta. Vaakakupissa painoivat hänen pitkä, lähes 15 vuoden ura sisälogistiikassa Ahlsell Oy:llä, kokemus kehitys- ja esimiestyöstä sekä järjestömaailmasta.

– Saimme monia erinomaisia hakemuksia, mutta Henrissä yhdistyi parhaiten ne ominaisuudet, joita valinnassa painotimme. Vahva digitalisaation ja sosiaalisen median ymmärrys, raikkaat näkemykset logistiikan alan tulevaisuudesta ja LIMOWA:n roolista vahvistivat valintaa, toteaa LIMOWA:n hallituksen puheenjohtaja Aarno Lybeck. 

Ahlqvist ja Lybeck näkevät toimihenkilövaihdoksessa mahdollisuuden myös uudistumiseen, ja molemmat katsovat innolla tulevaan.

– Toiminnanjohtajan tehtävä on kuunnella herkällä korvalla sitä, mitä jäsenyritykset haluavat, ja tuoda siihen oma näkemyksensä, mihin järjestöä pitää viedä. Hallituksen tehtävä on tukea Henriä tässä tehtävässä, Lybeck sanoo.

Jatkossa LIMOWA:n tunnettavuutta alan toimijoiden keskuudessa tullaan lisäämään, ja jäsenkunta halutaan aktiivisemmin mukaan toimintaan.

– Tulemme kehittämään muun muassa erinomaista palautetta saanutta workshop-toimintaa eri puolilla Suomea. Hankkeiden rinnalla työpajat ovat hyvä tilaisuus jakaa alan osaamista, vahvistaa vuorovaikutusta ja verkostoja, tehdä LIMOWA:n toimintaa tunnetuksi myös jäsenkunnan ulkopuolella, Ahlqvist kertoo.

Uusi toiminnanjohtaja näkee LIMOWA:n tärkeänä logistiikan alan asiantuntijaelimenä, jonka tehtävä on myös koota alan uusinta tietoa.

– Menestyäkseen koko logistiikkaketjun on toimittava tänä päivänä virheettömästi yhteen. Alan toimijoiden on pysyttävä kehityksen kärjessä, tiedettävä, missä mennään. Tavoitteeni on, että

LIMOWA toimisi jäsenistön suuntaan dialogissa uusimman tiedon, ratkaisujen ja osaamisen kokoavana voimana. Näin opimme toisiltamme ja pidämme kehityksen suunnan nousujohteisena.

Pin It on Pinterest