LIMOWA ja Varsinais-Suomen LOGY järjestivät 10.1.2024 webinaarin: ChatGPT logistiikassa. Harmittavasti ilmoittautumisessa ja kutsujen lähetyksessä oli ongelmia, jonka vuoksi osalla jäi webinaari näkemättä. Video on nyt katsottavissa LIMOWAn YouTube -kanavalla:

Webinaari on osa LIMOWAn hanketta: AI Enforced Logistics 4.0 – AILOG 4.0 – Tekoälyvahvisteinen logistiikka.

Hanke on osarahoitettu Uudenmaan liiton myöntämällä Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen -määrärahalla (AKKE-rahoitus).

Hankkeen tavoite on mahdollistaa, auttaa, kokeilla, jakaa ja vakiinnuttaa uusiin teknologioihin liittyvää logistiikan osaamista ja kyvykkyyttä Uudellamaalla. Sen sovelluskohteena ovat tekoälyn hyödyntäminen logistiikan palvelutarjoajien (esim. huolinta, kuljetus- ja varastopalveluyritykset) lisäksi kaupassa, uudistuvassa teollisuudessa ja palveluissa.

Hanke vahvistaa innovaatioyhteistyötä elinkeinoelämän, korkeakoulujen ja kehitysyhtiöiden sekä Uudenmaan osaamiskeskittymien välillä syventäen mm. Teollisuuden Digitaalinen Uudistuminen -foorumia Uudenmaan älykkään erikoistumisen strategian mukaisesti.

Yllä olevan videon katsottuasi voit antaa palautetta alla olevan lomakkeen kautta ja ilmoittautua muihin LIMOWAn tapahtuumin täältä

Pin It on Pinterest