Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

29.5.2019 Toimiva logistiikka – avain menestyvään verkkokauppaan? -seminaari

29/05/19 @ 9:00 - 14:00

Verkkokauppa ja sen logistiikka on monisäikeinen ketju, jossa jokaisen osa-alueen on toimittava saumattomasti yhteen. Tule kuulemaan, miten yhä useampi suomalainen yritys voisi menestyä verkkokaupassa. 

Aika: 29.5.2019 klo 9-14
Paikka: Hub Logistics, Vanha Porvoontie 256, Vantaa
Ilmoittaudu tapahtumaan

Ohjelma:

Verkkokauppa 2020: trendit ja mahdollisuudet – logistiikan näkökulmasta
Leevi Parsama, verkkokaupan asiantuntija, eCom Growth -kasvuohjelma

Leevi Parsama on digitaalisen kaupan asiantuntija, joka tunnetaan kotimaisen verkkokaupan vahvana vaikuttajana. Hän on henkilökohtaisesti tavannut yli 500 suomalaista verkkokauppaa, joten hän tuntee kotimarkkinan paremmin kuin ehkä kukaan muu. Lisäksi hän on tutustunut verkkokauppamarkkinaan USA:ssa, Kiinassa, Venäjälle sekä eri puolilla Eurooppaa. Päätyökseen Leevi toimii asiantuntijana lähes sadan suomalaisen yrityksen muodostamassa eCom Growth -kasvuohjelmassa. Hän edistää tiiminsä kanssa kaikin keinoin digitaalisen kaupan kansainvälistä kasvua sekä kehittää alan ekosysteemiä kotimaassa.

Verkkokaupan globaali skaalaus ja logistiikkaFinnishdesignshop.com
Pekka Partanen, eCommerce Manager, Finnish Design Shop

Pekka Partanen on kehittänyt globaalia ja lokaalia verkkokauppaa yli 10 vuoden ajan. Koulutukseltaan tietotekniikan diplomi-insinööri kehittää verkkokauppaa käyttäjäkokemuksen, tekniikan ja kaupallisen alueen risteyksessä. ”Verkkokaupan menestys vaatii koko prosessin täydellistä hallintaa alkaen käyttäjän hankinnasta, asiakkaaksi konvertoinnista ja päättyen aina tyytyväiseen toimituksen vastaanottajaan saakka. Tällöin tämä sama kehä on helppo toistaa palaavalle asiakkaalle”, Partanen toteaa.

Nopeasti kasvavan verkkokaupan logistiset haasteet  – Tooloutlet.fi  / Hei Trading Oy
Antti Kettunen, toimitusjohtaja, Tooloutlet.fi / Hei Trading Oy

Antti Kettunen on yrittäjä, Hei Trading Oy:n toimitusjohtaja ja koulutukseltaan tuotantotalouden DI. Kettusella on yli 20 vuoden kokemus konepajateollisuuden johtotehtävistä kansainvälisessä toimintaympäristössä. 

Mitä verkkokauppalogistiikkatoimijalta vaaditaan – Logitrail
Jaakko Vikman, kehitysjohtaja, Logitrail

Jaakko on verkkokauppalogistiikkaan keskittyvän Logitrailin kehitysjohtaja ja yksi perustajista. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus sähköisestä liiketoiminnasta ja Logitrailin myötä Jaakko on auttanut kymmeniä verkkokauppiaita myös logistiikan saralla. Esityksessään Jaakko kertoo, mitkä ovat olleet Logitrailin onnistumisen edellytyksiä verkkokauppalogistiikassa, ja mitä verkkokauppiaiden palveleminen vaatii logistiikkatoimijalta.

Workshop: Miten taklata verkkokaupan logistiikka?

HUB Logisticsin toiminnan esittely

Lounas

13.00 Tutustuminen HUB Logisticsin varastoautomaatioon

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tapahtumapaikka

Hub Logistics
Vanha Porvoontie 256
Vantaa, Suomi
+ Google Map

Pin It on Pinterest