Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ada Insights Live 1.11.2023 Helsinki – monipuolinen näkemys verkkokaupan kehitykseen

01/11/23 @ 8:30 - 15:45

Verkkokauppa on keskeinen ilmiö, joka on kasvanut viime vuosina nopeasti ja jonka uskotaan kehittyvän tulevaisuudessakin. Jos perinteisessä kivijalkakaupassa tai tukkukaupassa ajattelimme logistiikan näyttelevän iso osaa, sitä se on varmasti myös verkkokaupassa, jossa kerätään, toimitetaan ja jopa kierrätetään nopeasti ohuita materiaalivirtoja; tämä asettaa paineita niin sisälogistiikan kuin kuljetusten viimesen (kilo)metrin optimoinninkin suuntaan. Koska verkkokauppaan kytkeytyy niin paljon juuri tällä hetkellä merkittäviä teemoja, olemmekin pitäneet sen yhtenä LIMOWA:n neljästä työryhmästä.

LIMOWA on kumppanina Ada Insights Live 2023 -tapahtumassa marraskuun 1.pv Helsingissä. Kuten kaikessa liiketoiminnassa, myös verkkoKAUPAN osalta meidän on hyvä ymmärtää loppukäyttäjien ja asiakkaiden tarpeet sekä liiketoiminnan kokonaisuus. Logistiikan lisäksi tällainen ajankohtainen huipputilaisuus antaa mahdollisuuden ymmärtää laajemmin, mitä juuri nyt markkinalla tapahtuu – ja miten.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisesta on saatavana järjestäjän omalta nettisivulta, johon pääsee tästä linkistä.

Lisätietoja LIMOWA:n verkkokauppatyöryhmästä tai muusta tekemisestä saa allekirjoittaneelta. Edellä kuvatun seminaarin yksi järjestäjä ja kotimainen verkkokaupan ykkösasiantuntija Arhi Kivilahti (kuva alla) on aikoinaan ollut tämän foorumimme pj., ja toimii tällä hetkellä jäsenenä verkkokaupan työryhmässä.

heikki.lahtinen@limowa.fi

050-3424056

Tiedot

Päivämäärä:
01/11/23
Aika:
8:30 - 15:45
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.adainsights.fi/ada-insights-live-2023

Tapahtumapaikka

Maxim, Kluuvikatu 1, Helsinki
Kluuvikatu 1
Helsinki, Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Ada Insights Oy

Pin It on Pinterest