Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Leanware – Näin kehität sisälogistiikkaa -webinaarisarja, Osa 4: Logistiikkaa ERP:llä vai WMS:llä? 4.6. klo 8.15-8.45

04/06/20 @ 8:15 - 8:45

Tuottaako varastonhallinta ylimääräistä päänvaivaa? Kipuiletko tilausmäärien kasvun kanssa? Onko varastossasi haasteena kasvava nimikemäärä, saldotarkkuus tai toimitusvarmuus? Logistiikka ei saa muodostua pullonkaulaksi liiketoiminnan kasvaessa. Tehokas logistiikka on avain menestykseen.

Leanwaren rivit ovat kasvaneet ja saimme jälleen huippuammattilaisen joukkueeseemme. Antti Kaunisto toimi Fysiolinen logistiikka- ja tuotantojohtajana & HSEQ (Health, Safety, Environment, & Quality) päällikkönä, ja omaa yhteensä 16 vuoden kokemuksen sisälogistiikan kehittämisestä. Antti siirtyi Leanwaren konsultiksi alkuvuodesta 2020.

Antti kokoaa käytännönläheiset opit hyödynnettäväksi logistiikkaa harjoittavan yritysten päätöksenteossa. Webinaarisarjassa on luvassa asiaa maalaisjärjellä kerrottuna ja niiden oikeilla nimillä. Ilmoittaudu mukaan kuulolle!

OSA 4: Logistiikkaa ERP:llä vai WMS:llä? 4.6. klo 8.15-8.45

Antti Kaunisto ja Janne Viinikkala käyvät skenaariovertailun sisälogistiikan tehostamisvaihtoehdoista. Vaihtoehtojen vaikutus kokonaiskustannuksiin projektin alusta seuraavan kolmen vuoden aikana.

Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä

Tiedot

Päivämäärä:
04/06/20
Aika:
8:15 - 8:45
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
http://leanware.fi/fi/nain-kehitat-sisalogistiikkaa-webinaarisarja/

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

Leanware
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Pin It on Pinterest