Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LogistiikkaSymposium 27.11.2019, Rauma

27/11/19 @ 8:30 - 22:00

LogistiikkaSymposium järjestetään taas Raumalla! Tapahtuman aiheena Logistics 2.0 – työn tuottavuuden ja työelämän tehostamisen ratkaisut. Tapahtuma pidetään marraskuun 27. päivä Rauma-salissa.

Tervetuloa Satakunnan suurimpaan logistiikkatapahtumaan! LogistiikkaSymposium on Satakunnan ammattikorkeakoulun insinööriopiskelijoiden projektityönä järjestämä joka vuotinen logistiikka-alan messu- ja seminaaritapahtuma Raumalla. Vuoden 2019 tapahtuman teema on Logistics 2.0 – työn tuottavuuden ja työelämän tehostamisen ratkaisut. Tapahtuman kohderyhmänä ovat SAMKin ja Turun AMK:n sekä muiden logistiikan koulutusta järjestävien korkeakoulujen opiskelijat sekä opetus- ja tutkimushenkilökunta & useiden logistiikan yritysten johto- ja asiantuntijatehtävissä työskentelevät edustajat sekä alan yhdistystoimijat.

Ohjelma

Tapahtuma koostuu kahdesta pääosiosta, päiväseminaarista sekä iltajuhlasta.

Päivätapahtumassa on yrityspuheenvuoroja, paneelikeskustelu sekä aula/verkostoitumistapahtuma, ja se sijoittuu päiväsaikaan noin kello 8:30-16:30.

Iltajuhlassa on mukavaa ohjelmaa, yhdessäoloa sekä hyvää ruokaa ja juomaa. Iltajuhla sijoittuu ajallisesti noin kello 18-22.

Ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: http://www.logistiikkasymposium.fi/

Tiedot

Päivämäärä:
27/11/19
Aika:
8:30 - 22:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
http://www.logistiikkasymposium.fi/

Tapahtumapaikka

Rauma-sali
Satamakatu 26
Rauma, 26100 Suomi
+ Google Map

Pin It on Pinterest