Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

VASTUULLISTA JA VAIVATONTA RUUAN VERKKOKAUPPAA, 28.1.2020, Hyvinkää

28/01/20 @ 8:30 - 14:00

Tervetuloa kuulemaan ruuan verkkokaupan ajankohtaisimmat puheenvuorot. Onko vastuullinen ja vaivaton ruuan verkkokauppa jo tätä päivää, vai onko se vasta tulevaisuuden haavekuvissa?

Ilmoittaudu heti, tai viimeistään 15.1.2020.

Tilaisuuden isäntänä toimii Konecranes Hyvinkää.

Ohjelma (päivitetty 13.1.2020):
8:30 Ilmoittautuminen ja kahvit
9:00 Tilaisuuden avaus, LIMOWA ry, Henri Ahlqvist
9:15 Mitä kuluttajat odottavat ruuan verkkokaupalta?, Maria Antikainen, VTT, Focus room
9:40 Ruuan verkkokaupan globaali näkökulma – Miten isot ketjut maailmalla reagoivat, Arhi Kivilahti, Verkkokaupan tutkija/tohtori
10:10 Ruuan verkkokaupan kokeilu – ADA Fresh, Arhi Kivilahti, ADA Fresh, Yrittäjä
10:30 TAUKO
10:50 Video: Kauppias, joka vastusti ruuan verkkokauppaa, Hannu Aaltonen, K-Citymarket Kupittaa
10:55 Ruuan verkkokaupan avoin logistiikka on kodin keskeisin highway, Veijo Heinonen, Kauppahalli24
11:15 Fiksuruoka.fi – Hävikkiruoan verkkokaupan kasvutarina, Juhani Järvensivu
11:35 LOUNAS
12:35 Avoin ekosysteemi ja case noutopisteautomaatit, Petri Toivonen, K-ryhmä
12:55 Ruoat suoraan jääkaappiin – ruoan verkkokauppa ja uusi teknologia helpottamassa ihmisten elämää, Ville Jylhä, Pirkanmaan Osuuskauppa
13:15 Paneelikeskustelu, Puheenjohtajana Arhi Kivilahti
13:55 Tilaisuuden päätös

Tilaisuus on LIMOWA ry:n jäsentahojen edustajille maksuton. Jäsenoppilaitoksista saa maksutta osallistua enintään 5 opiskelijaa per oppilaitos.

Muutoin osallistumismaksu on 250 € + alv. 24 % ensimmäiseltä osallistujalta, seuraavat osallistujat saman tahon palveluksesta pääsevät puoleen hintaan, eli 125 € + alv. 24 %.

Ilmoittautuminen täällä

Puhujien esittelyt

Maria Antikainen, Johtava tutkija, VTT Focus room

Maria Antikainen toimii johtavana tutkijana VTT:llä sekä dosenttina Tampereen yliopistossa. Hän on kansainvälisesti tunnettu intohimoinen kestävien liiketoimintamallien asiantuntija. Marian erityisalaa ovat kuluttajien käyttäytymisen ja mindsetin muutos. Maria kertoo puheenvuorossaan kuluttajien toiveista ja tarpeista verkkokaupan viimeisellä maililla, liittyen VTT:llä menossa olevaan verkkokaupan logistiikan Open Mode -hankekokonaisuuteen.

Arhi Kivilahti, Verkkokaupan tutkija/tohtori sekä ADA Fresh yrittäjä

Arhi Kivilahti on katsonut kauppaa monesta eri näkökulmasta. Alkuun hän perehtyi alaan tutkijana Aalto yliopistossa sekä vierailevana tutkijana Oxfordin yliopistossa. Väiteltyään ruoan verkkokaupan synnystä ja kehityksestä Isossa Britanniassa, hän siirtyi konsultiksi Solitalle. Tämän jälkeen hän on ollut Keskolla kehittämässä ruoan verkkokauppaa ja sittemmin yrittäjänä perustamassa Suomen nopeinta ruoan verkkokauppaa Ada Freshiä.

Veijo Heinonen, Toimitusjohtaja, Kauppahalli24

KTM Veijo Heinonen on Kauppahalli24:n yksi perustajista ja toimii myös sen toimitusjohtajana. Kaupan ja elintarviketeollisuuden kokemusta Veijolle on kertynyt mm. SIWA -ketjun vetäjänä, Tradekan IT – ja logistiikkajohtajana, sekä Valiojäätelön markkinointijohtajana.

Juhani Järvensivu, CEO, Fiksuruoka.fi

Fiksu Ruoka Oy on nopeasti kasvava startup-yritys, joka vähentää ruokahävikkiä ostamalla poistoeriä ruoan valmistajilta, maahantuojilta sekä tukkuketjuilta ja myymällä niitä edullisesti verkkokaupassa.

Petri Toivonen, Palvelujohtaja, K-ryhmä

Petrillä on ollut vastuullaan kasvava kaupan palveluliiketoiminta neljässä PT-toimialan ketjussa. Hänellä on jo 20 v. kokemusta liiketoiminnan ja kumppanuuksien tuloksellisesta johtamisesta.

Ville Jylhä, Toimialajohtaja, Pirkanmaan Osuuskauppa

Uusista asioita innostuva toimialajohtaja Pirkanmaan Osuuskaupasta. Vastuualueena Prismat, Sokos, liikenteen energiat ja palvelut sekä palveluliiketoiminnan kehittäminen. Intohimona sujuvamman arjen ja helpompien hetkien luominen asiakkaille.”

Tapahtumapaikka

Konecranes Visitor Center
Koneenkatu 8
Hyvinkää, 05800 Suomi
+ Google Map

Pin It on Pinterest