Ajankohtaista

Jorma Härkösestä Vuoden Logistikko 2017

LIMOWA Logistikkakeskusklusterin johtaja Jorma Härkönen on valittu Vuoden Logistikoksi 2017. Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n myöntämä Vuoden Logistikko -tunnustus jaetaan vuosittain aktiiviselle logistiikan kehittäjälle.

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry. on luovuttanut LIMOWA Logistikkakeskusklusterin johtajalle Jorma Härköselle Vuoden Logistikko 2017 -tunnustuspalkinnon.

- Jorma Härkönen on antaumuksella vetänyt LIMOWA Logistiikkakeskusklusteria ja toiminut logistiikkatoimijoiden yhteistyön puolestapuhujana. Härkönen on nostanut aktiivisesti esille, miten nykyiset laajalle hajautuneet logistiikka-alueemme voisivat tehostaa toimintaansa yhteistyöllä. Lisäksi Härkönen on pyrkinyt edistämään maamme logistiikka puolustamalla yhdistettyjä kuljetuksia sekä tuonut aktiivisesti esiin logistiikkasektorin näkökulmaa myös julkiselle taholle, muun muassa kaavoitukseen, LOGY:stä todetaan.

Jorma Härkösestä Vuoden Logistikko 2017

”Toivottavasti LIMOWA on avannut uudenlaista ajattelutapaa”
Härkösellä on pitkä kokemus kansainvälisestä logistiikasta ja suomalaisen vientiteollisuuden toiminnasta. Viimeiset kymmenen vuotta Härkönen on luotsannut LIMOWA Logistiikkakeskusklusteria. Tunnustuksen Härkonen otti vastaan ilahtuneena. 

- Koen, että Vuoden Logistikko -tunnustus on myös huomionosoitus LIMOWA:n pitkäjänteiselle toiminalle. Toivottavasti olemme LIMOWA:n myötä onnistuneet avaamaan Suomessa uudenlaista ajattelutapaa. Haluan myös kiittää Hyvinkäällä toimivaa Teknologiakeskus TechVilla Oy:tä, joka toimii LIMOWA:n isäntäyhtiönä. LIMOWAn alkuperäinen idea on syntynyt TechVillan piirissä, Härkönen toteaa.

Lisää avoimuutta ja uutta ajattelua
Vuoden Logistikolla oli kiitospuheessaan vahva viesti suomalaisille.
- Maailma ja teknologiat muuttuvat valtavalla vauhdilla, liikenne ja logistiikka sen mukana. Toivoisin niin alan ammattilaisilta, kansalaisilta kuin päättäjiltäkin nykyistä avoimempaa suhtautumista ja idearikkautta uusiin esityksiin. Kehitysideoita ei soisi ammuttavan alas kiireellä. Toivottavasti näkisimme tässä kehitystä vielä tämän sukupolven aikana, toteaa Härkönen.

Vuoden Logistikko ja Logistiikkayritys palkittiin perinteiseen tapaan 9.2.2017 pidetyssä Logistiikkaseminaarissa Finlandiatalolla. Alan osaajia palkitsemalla LOGY ry. haluaa edistää Suomen kilpailukykyä tukevaa oston, logistiikan ja logistiikkaverkkojen kehittämistä.

LIMOWA Logistiikkakeskusklusteri on valtakunnallisesti toimiva logistiikkakeskusosaamisen kehittämis- ja yhteistyöverkosto. LIMOWA koordinoi logistiikkakeskuksiin liittyviä kehittämishankkeita, hankkii niihin julkista rahoitusta sekä edistää verkostoitumista.

Lisätietoja:

  • Johtaja Jorma Härkönen,
 p. 040 3517 621, 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • LIMOWA ry.
  • Vuoden logistiikkapalkinnot

uutisia jäseniltä