Ajankohtaista

Vanderlanden yritysosto vahvistettu

Maaliskuussa julkistettu Toyota Industries Corporationin (TICO) ja Vanderlanden yrityskauppa on hyväksytty kilpailuviranomaisten toimesta.

Hollantilainen Vanderlande on globaali markkinajohtaja lentokenttien matkatavaran ja rahdin käsittelyjärjestelmissä sekä verkkokaupan pakettikäsittelyn automaatiossa kattaen myös varastojen täysautomatisoinnin. Vanderlande täydentää TICO:n ja siihen kuuluvan Toyota Material Handling Groupin nykyistä laajaa tuote- ja palveluvalikoimaa älykkään täysautomaation ja ohjelmistojen osalta. TICO/Vanderlande-yhdistelmä tulee olemaan vahva globaali toimija logistiikkaratkaisujen toimittajana kattaen sovellukset manuaalitoiminnoista aina täysautomaatioon asti.

Vanderlande tulee säilyttämään nimensä sekä yritysidentiteettinsä ja se tulee jatkamaan itsenäisenä toimijana oman kansainvälisen verkostonsa kautta entiseen tapaan. Euroopan markkinoilla Vanderlande tulee toimimaan läheisessä yhteistyössä sisaryritys Toyota Material Handling Europen kanssa. 

Lisätietoja:

  • Toyota Material Handling Europe Jonas Lindell, Senior Corporate Communications Officer,  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tel. +46 70 351 24 38
  • Toyota Material Handling Finland Oy Pasi Nieminen, Toimitusjohtaja, Toyota Material Handling Finland Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Puh: +358 40 901 4401

uutisia jäseniltä