Tulevat tapahtumat

Blogistiikka

Blogistiikka-palsta on LIMOWAn blogi, jossa limowalaiset ruotivat logistiikakeskuksiin liittyviä asioita. Kirjoituksilla halutaan herättää avointa ja monipuolista logistiikakeskuksiin liittyvää keskustelua ja levitttää aiheeseen liittyvää tietoa muun muassa kirja-arvosteluiden muodossa.

Kirjoitukset eivät ole LIMOWAn virallisia kannanottoja. Asiantuntijat kirjoittavat omissa nimissään ja vastaavat omista kirjoituksistaan.

Uusimmat artikkelit

Kirjoitti kirjoittaja päiväyksellä kategoriassa Uncategorised

LIMOWAn strategian päivitys on hyvässä vauhdissa. Jäsenistöltä tähän mennessä kerättyjä toiveita käsiteltiin työryhmän palaverissa, jossa saatiin hahmoteltua jo suuntaviivoja toiminnan painopisteiksi. Työryhmän ehdotus uuden strategian rungoksi tulee olla valmis seuraavaan hallituksen kokoukseen mennessä, joka on 27.11.2018. Tämän jälkeen jäsenistölle annetaan vielä myös mahdollisuus vaikuttaa lopulliseen strategiaan.

...
Osumia: 210
0

Kirjoitti kirjoittaja päiväyksellä kategoriassa Kehittämishankkeet

Digitalisaatiosta puhutaan paljon kaiken mullistajana. Siinä onkin kiistatta hurjasti mahdollisuuksia uuden liiketoiminnan luomisessa, mutta samalla meiltä unohtuu helposti se potentiaali, joka näihin teknologioihin sisältyy nykyisen liiketoiminnan ja erityisesti sen logistiikkaprosessien tehostamisessa.

...
Osumia: 2329
0

uutisia jäseniltä