LIMOWA ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Henri Ahlqvist. Ahlqvist siirtyy tehtävään Ahlsell Oy:stä, ja aloittaa työskentelyn LIMOWA:ssa 21.5.2018.

LIMOWA:n toiminnanjohtajaksi haettiin aktiivista logistiikan asiantuntijaa, jolla on käytännön kokemusta teollisuuden toimitusketjujen, materiaalivirtojen hallinnan ja sisälogistiikan kehittämisestä.

LIMOWA:n hallitus oli yksimielinen Ahlqvistin valinnasta. Valintaan vaikuttivat Ahlqvistin noin 15 vuoden ura sisälogistiikassa Ahlsell Oy:llä, kokemus kehitys- ja esimiestyöstä sekä järjestömaailmasta.
– Henrissä yhdistyi parhaiten ne ominaisuudet, joita valinnassa painotimme. Vahva digitalisaation ja sosiaalisen median ymmärrys, raikkaat näkemykset logistiikan alan tulevaisuudesta ja LIMOWA:n roolista vahvistivat valintaa, toteaa LIMOWA:n hallituksen puheenjohtaja Aarno Lybeck.

Lisätietoja: LIMOWA ry, hallituksen puheenjohtaja, Aarno Lybeck, aarno.lybeck@tts.fi

LIMOWA Logistiikkakeskusklusteri on valtakunnallisesti toimiva logistiikkakeskusosaamisen kehittämis- ja yhteistyöverkosto, joka toimii yrityskeskeisesti ja edistää toiminnallaan jäsenyritysten liiketoimintaa ja vientiä. LIMOWA koordinoi logistiikkakeskuksiin liittyviä kehittämishankkeita, hankkii niihin julkista rahoitusta sekä edistää verkostoitumista. Lisätietoja: www.limowa.fi

Pin It on Pinterest