LIMOWA:n monipuolinen toiminta voi tarjota myös teidän organisaation avuksi uutta tietoa tai kontakteja, joiden avulla voi pärjätä muuttuvassa toimintaympäristössä. Nyt loppukesään 2023 ja alkavaan syksyyn on tulossa runsaasti tapahtumia, joista tässä tarjolla muutamia. Ilmoittaudu mukaan teille parhaiten sopiviin. Meihin voi olla yhteydessä myös kysymysten ja ehdotusten kanssa.

Heti kesälomakauden päätteeksi kokoonnumme Postin (Transval) pääkonttorille Helsingin Ilmalaan pe 18.8 klo 8:30-10:30 aamuseminaariin, jossa agendalla ovat ”uudet teknologiat logistiikan suunnittelun apuvälineenä”. Esillä ovat mm. virtuaalitodellisuus layout- ja hyllystösuunnittelussa (Juho Peltomäki, Transval), jota vierailijat pääsevät myös itse kokeilemaan ja FlexSim -simulointi varastoautomaattien mitoittamisessa prosessiin sopivaksi (Juha Särelä, Fimatic). Kuulemme myös alustukset uusilta LIMOWA-jäseniltä Hiavalta (Teemu Hämäläinen) ja Devocalta (Leo Hämäläinen). Ziirron Jussi Huhtanen kuvaa heidän kokemuksiaan virtuaalilasien hyödyntämisen kartoittamisesta. Toivottavasti huippuesityksiltä jää aikaa myös keskusteluille!

Elokuun lopussa to 31.8..2023 klo 8:30-10:30 tuotamme yhdessä RiHy Kauppakamarin, LOGY Hämeen ja Hyrian kanssa työpajan Hyvinkäällä, jossa pureudumme logistiikan investointeihin ja työvoimatarpeisiin. Olisi mielenkiintoista kuulla yritysten näkökulmia, miten ja millaisia logistiikan investointeja on tulossa – ja tähän varmaan koulutusorganisaatiot vastaavat?

Lisäksi järjestämme avoimena tilaisuutena jo perinteiseksi muodostuneen Logistiikan opettajien ja tutkijoiden päivän to 28.9.2023 Save-The-Date. Tämä on avoin tilaisuus, johon myös yritysten edustajat ovat tervetulleita. Tänä vuonna tilaisuus pidetään Kouvolassa, ja ehdotuksia ensi vuoden vastaavasta foorumista otetaan vastaan, mutta jo nyt on tullut toiveita, että tämä toteutettaisiin jatkossa 1,5pv laajudessa entistä kattavampana.

Syksylle on kiikarissa useampiakin työpajoja, mutta jo yksi huipputilaisuus on saatu sovittua. Nyt on mahdollisuus päästä porukalla ideoimaan kehitysaskelia TAYS+Tuomilogistiikka Tampereelle 11.10.2023 klo 9:00-15:00. Ilmoittautuminen on auki ja paikkoja tähänkin luonnollisesti rajoitetusti.

Syksyn vierailukohteista on varmistunut jo aamukahvit laajennusvaiheessa olevassa Ahlsellin logistiikkakeskuksessa 12.10.2023 klo 8:30-10:30. Tässä on huippukohde nähdä käynnissä olevaa muutosmatkaa tekemisessä, kiinteistössä ja logistiikan teknologioissa.

Kaksi viikkoa myöhemmin to 26.10 on tarjolla sitten tutustuminen Collico/LogXellence -toimintoihin Keravalla nk. TUKO Logisticsin tiloissa; mielenkiintoista nähdä, miten tilat on saatu uuteen tehokäyttöön – ja erityisen kiinnostava on se markkina, jota tämä firma palvelee?

LIMOWA on kumppanina Teknologia ’23 -messuilla ja siten paikalla kaikkina messupäivinä 7-9.11.2023 Helsingin messukeskuksessa. Oman seminaariosuutemme on tämän hetken suunnitelman mukaan to 9.11.

Kuten jo kirjoitimme, syksyn ohjelma täydentyy vielä ja otamme mielellämme siihen kommentteja myös teiltä. Mikäli yllä olevassa listauksessa on kiinnostavia tapahtumia, niihin kannattaa kuitenkin ilmoittautua heti mukaan ja varata oma paikkansa.

Laitamme syksyllä myös uutiskirjettä jakoon, jossa on lueteltu myös yhteistyökumppaneiden tapahtumia. Esimerkiksi LOGY:n sisälogistiikka- ja kuljetuspäivät sekä Postin Sustainable Business Summit ovat 7.9.2023, ja niihin kannattaa tiedustella paikkoja ko.tahojen omilta nettisivuilta. LABin ”Viimeinen Kilometri Lahti” -työpaja ja seminaari on tarjolla Lahdessa 24.8. Tämäkin pienimuotoinen tlaisuus voi olla hyvä paikka ko.teemasta kiinnostuneille. Ainakin pari edellistä vastaavaa ovat olleet hyvin antoisia meille itsellemme.

Lisätietoja:

Heikki Lahtinen

050-3424056

heikki.lahtinen@limowa.fi

LIMOWA ry

Pin It on Pinterest