Vaikka hybridityö näyttääkin vakiintuneen monella tapaa ainakin asiantuntijoiden keskuuteen, on hyvä välillä päästä myös tapaamaan kasvoikkain ja näkemään uusia ratkaisuja. Tässä perinteisillä messuilla on merkittävä rooli. Teknologia ’23 Helsingin Messukeskuksessa kokoaa yhteen suuren joukon yrityksiä ja asiantuntijoita. Vaikka fokus ei olekaan LIMOWA:n tavalla ”logistiikassa”, tämä on varmasti hyvä paikka myös jalkautua ja tavata useita sidosryhmiämme. Toisaalta aika moni heistä on itse joko teknologiantoimittaja – tai me kaikki vähintään teknologioiden käyttäjiä.

LIMOWA:n tiimiä on tavattavissa osastollamme kaikkina kolmena messupäivänä. Esillä on mm. alkavaa projektitoimintaa ja keskustelemme mielellämme siitä, miten voimme näiden avulla auttaa myös teidän organisaatiotanne eteenpäin. Keihäänkärkenä uusista tekemisistämme meillä AILOG4.0 (Arficial Intelligence Enforced Logistics 4.0), jossa haluamme jatkaa aiempaa hyvää palauttetta saanutta TUDI-tekemistä. Tämäkään ei tapahtudu yksin, vaan nimenomaan yhdessä monipuolisen asiantuntijajoukon kanssa. AILOGilla on myös yhteiskunnallista merkitystä, ja se saakin siksi Uudenmaan liiton AKKE-rahoitusta, jotta voisimme entistä paremmin kiihdyttää logistiikkaan ja logistiikan teknologioihin kytkeytyvien toimijoiden yhteistyötä & kehittämistoimintaa ja siten parantaa ”alueen kestävää kasvua ja elinvoimaa.”

Messut huipentuvat torstaina 9.11 Robotics Stage -lavalla ohjelmaan, jossa jäsenistöämme on keskeisessä roolissa johtamassa valtakunnallista keskustelua:

10:00 Roadmap Towards Factory of the Future – Heikki Lahtinen, LIMOWA
10:15 Sisälogistiikan teknologiat – Markus Kaikkonen, Optiscan
10:30 Robotit pyörillä – Matti Tikanmäki, Robotiikkayhdistys
11:00 Mobiilirobotit sisälogistiikassa; ajurit, mahdollisuudet ja haasteet – Ville Hintsala, K-Hartwall
11:30 Mobiilit työkoneet ovat tulevaisuuden robotteja – Pertti Lukkari, GIM Robotics
12:00 PANEELIKESKUSTELU: Horisontaaliset siirrot tehtaissa ja varastoissa

  • Hannu Tapio, FIMATIC (LIMOWA:n sisälogistiikkatyöryhmän pj)
  • Pirita Ihamäki, ROBOCOAST EDIH
  • Jouni Mononen, Dimalog
  • Juha Ruotsalainen, Logisnext

13:00 Lohkoketju logistiikassa – Turkka Rantanen, BCBsec
13:30 Metaverse varastoissa – Pauli Autto, Devoca
14:00 VIVA Virtuaalivarasto koulutukseen ja perehdytykseen – Juha-Matti Torkkel, HAMK

Lisätietoja LIMOWA:sta, mahdollisuuksista messuilla ja yllä olevasta ohjelmasta saa LIMOWA:n ydintiimiltä. Messutapahtuma on maksuton, mutta siihen pitää kuitenkin rekisteröityä Messukeskuksen järjestelmän kautta.

LIMOWA tulee olemaan kumppanina myös tulevilla messuilla maaliskuun 13.-14.pv 2024, johon mahtuu vielä kumppaneitamme mukaan yhteiseen ideointiin. Olemme myös alkaneet valmistelemaan syksyn 2024 tapahtumia, ja näistäkin voidaan vaihtaa ajatuksia.

Heikki Lahtinen
heikki.lahtinen@limowa.fi
050-3424056

 

Pin It on Pinterest