LIMOWA:n toiminnan volyymien kasvaessa olemme saaneet ydintiimiimme lisää voimaa, ja pystymme näin palvelemaan teitä aiempaakin paremmin. Meillä on käynnistynyt ja käynnistymässä uusia hankkeita ja toimintoja, joihin meillä on edelleen suunnitteilla lisärekryjä. Uusina tekijöinä LIMOWA:n tiimissä ovat aloittaneet kuljetuskentän guru Janne Lausvaara sekä pitkän linjan ICT- ja digitalisaatio-osaaja Risto Sivonen.

Janne on entuudestaan suomalaiselle kuljetus- ja logistiikkasektorille tuttu Tietorahti Oy:n toimitusjohtajana, ja tukee siten osa-aikaisena LIMOWA:n kehitystä erityisesti kuljetusketjun digitalisaation edistäjänä. Tietorahti jatkaa myös  LIMOWA ry:n jäsenenä.

Ristolla on valtava kokemus eri toimialoilta ml. teollisuuden ja logistiikan toiminnanohjaus niin käyttäjä- kuin ohjelmistoyritysten edustajana. Nämä ovat pitäneet sisällään rooleja tietohallintopäälliköstä ohjelmistoyrityksen vetämiseen, ja toimii tällä hetkellä myös Oscar Softwaren partnerina vastaten muutamasta valmistavan teollisuuden yrityksen toiminnanohjausjärjestelmän ylläpidosta.

Molemmilla on siis laajasti kokemusta digitalisaatiosta logistiikassa, ja molemmat ovat toimineet LIMOWA ry:n työryhmissä ja/tai jäsenyrityksissä, ja omaavat siten pidempää perspektiiviä yhteiseen tekemiseemme. Tämä antaa meille paljon lisävoimaa auttaa jäsenistömme konkreettisesti ja vahvistaa suomalaisen logistiikan kehittämistä.

Yhteys- ja lisätiedot:

Janne Lausvaara
Kuljetusalan guru
janne.lausvaara@limowa.fi
+358-45-6352653

Risto Sivonen
Vanhempi neuvonantaja, ICT ja digitalisaatio
risto.sivonen@limowa.fi
+358-50-3888099

Heikki Lahtinen
Toiminnanjohtaja
heikki.lahtinen@limowa.fi
+358-50-3424056

 

Pin It on Pinterest