LIMOWA:LLE UUSI HALLITUS 2018-2020

LIMOWA ry:n vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi 2018-2020.
 Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin TTS Työtehoseura ry:n Aarno Lybeck ja varapuheenjohtajaksi Jussi-Pekka Hoskari Transval Teollisuuspalvelut Oy:stä.

Hallituksen jäseniksi valittiin Riitta Björkenheim Vaasanseudun Kehitys Oy:stä, Jyrki Kemppainen BusinessOulusta, Markku Mikala Logicor Oy:stä, Simo Päivinen Kouvola Innovation Oy:stä, Hanna Terho YIT Rakennus Oy.stä, Tapani Tilus Konecranes Oyj:stä, Jukka Viinikainen Rocla Solutions Oy:stä ja Janne Viinikkala Leanware Oy:stä.
– LIMOWA yhdistää toimijoiden erilaiset tarpeet logistiikan alalla. Näen LIMOWA:n erinomaisena pelikenttänä, jossa voidaan kehittää asioita yhdessä, toteaa hallituksen tuore puheenjohtaja Aarno Lybeck.

Lybeck painottaa myös, että LIMOWA:n tehtävänä on palvella jäsenistöä ja edistää toiminnallaan jäsenyritysten liiketoimintaa.
– Meidän on kuunneltava jäseniä aktiivisesti ja ohjattava toimintaa siihen suuntaan, mikä jäsenistöä parhaiten palvelee.

LIMOWA Logistiikkakeskusklusteri on valtakunnallisesti toimiva logistiikkakeskusosaamisen kehittämis- ja yhteistyöverkosto, joka toimii yrityskeskeisesti ja edistää toiminnallaan jäsenyritysten liiketoimintaa ja vientiä. LIMOWA koordinoi logistiikkakeskuksiin liittyviä kehittämishankkeita, hankkii niihin julkista rahoitusta sekä edistää verkostoitumista.

Lisätietoja: LIMOWA ry., hallituksen puheenjohtaja, Aarno Lybeck, aarno.lybeck@tts.fi

Pin It on Pinterest