LIMOWA-verkostossa koetaan tärkeäksi, että alan asiantuntijoiden kesken välittyy tietoa ja osaamista. Yksi tapa toteuttaa tätä ovat erilaiset tapahtumat, joita LIMOWA:kin järjestää itsekin aktiivisesti, mutta myös välittää tietoa muidenkin vastaavista tekemisistä niin, että eri osapuolet voisivat maksimaalisesti hyödyntää tarjolla olevaa.

Kokosimme tähän uutiseen muutamia omia ja yhteistyökumppaneidemme tapahtumia ma 2.10.2023, jotka saattavat kiinnostaa ja auttaa myös teitä eteenpäin, ja jotka myös lähetimme muutamille sidosryhmillemme sähköpostitse. Päivitämme myös omalla nettisivullamme olevaa tapahtumakalenteria jatkossa eteenpäin: https://www.limowa.fi/tapahtumat/

Tässä luvattuja poimintoja ilmoittautumis- ja lisätietolinkkeineen sekä LIMOWA-saatesanoineen:

 1. Ti 10.10.2023 klo 8:40 – 9:50 ”Älykäs liikenne” -webinaari HAMK & TechVilla.
  • LIMOWA:n oma AILOG4.0 on juuri käynnistynyt, ja jatkaa tuttua TUDI-polkua digitalisoinnista ja datan hyödyntämisestä kohti tekoälyä ja autonomisuutta.
  • Osa samoista teknologioista ja yhteistyökumppaneista on panostamassa myös tässä webinaarissa esillä olevaan ”älykkääseen liikenteeseen”.
  • Ja LIMOWA edelleen taas siitä kuljetusketjuissa tapahtuvaan digitalisaatioon (josta muuten kannattaa laittaa save-the-date 22.11 ip DigiLog2:lle Bottalla ja 12.3.2024 tulevalle Nordic Open Source Logistics -työpajalle, jonka järjestämme yhdessä muiden avaintoimijoiden kanssa).
 2. Ke 11.10.2023 klo 8:15 – 15:00 ”Terveydenhuollon logistiikan kehittämispäivä” Tuomilogistiikka + TAYS (Vain LIMOWA -jäsenille)
  • LIMOWA fasilitoi terveydenhuollon sisälogistiikan vertaiskehittämispäivää, joka järjestetään nyt Tampereella.
  • Formaatti on osin sama, jolla pidimme hedelmällisen työpajan Kempillä huhtikuussa, ja olemme käytettävissä vastaavaan myös myöhemmin muuallakin, joten ollaan yhteydessä näistä.
 3. Torstaille 12.10.2023 suunniteltu vierailu Ahlsellille siirtyi eteenpäin.
  • Ilmoitamme uuden ajankohdan myöhemmin.
 4. Ke 25.10.2023 klo 14:00 – 16:00 ”LOGY -webinaari: Uudet kuljetusreitit” (LOGY yritysjäsenille)
  • LIMOWA-yhteisössä on pitkään oltu mukana kuljetusjärjestelmän kehittämisessä, ja uskotaan, että meillä voisi olla jatkossakin roolia esimerkiksi solmukohtien priorisoinnissa ja profiloinnissa, ja sitä kautta kuljetusmuotojen yhdistämisessä.
  • Yksi puheenvuoro LOGY:n tilaisuudessa on VR:n Kirsi Klemolalta, ja käsittelee yhdistettyjen kuljetusten rungon Vuosaari-Oritkari avaamista tammikuussa 2024 aikatauluineen, hintoineen ja ehtoineen. Kaikki kohderyhmään kuuluvat joukot mukaan hyödyntämään tätä!
 5. To 26.10.2023 klo 8:30 – 11:00 ”Colligx, Kerava (ex-TUKO) vierailu ja keskustelufoorumi elintarvikeketjusta, verkkokaupan ja sisälogistiikan kehityksestä”
  • Kolme kiinnostavaa alustusta Arhi Kivilahti Ada Insights (verkkokaupan logistiikka), Laura Juntunen GS1 (standardit toimitusketjussa) & TBC, Omron (track & trace).
  • Keskustelufoorumi!
  • Kierros kohteella ml. kiinteistön ja varastoautomaation käyttö uudenlaiseen toimintaan.
 6. Ke 1.11.2023 klo 8:30 – 15:45 Ada Insights Live Helsingissä (maksullinen tapahtuma)
  • Kotimainen huipputapahtuma siitä, mitä verkkokaupassa tapahtuu; keskeiset trendit ja tekijät paikalla!
  • LIMOWA mukana yhteistyökumppanina à laajennetaan osaamistamme verkkokaupan LOGISTIIKASSA, mutta ymmärretään myös, mitä ASIAKKAISSA JA KAUPASSA tapahtuu.
 7. Ti-to 7.-9.11.2023 Teknologia ’23 -messut Helsingissä.
  • LIMOWA paikalla omalla osastollaan Helsingin messukeskuksessa. LIMOWA-tiimiä ja käynnistyneitä hankkeita on esillä jokaisena päivänä (ml. juuri HAMKin kanssa aloitettu VIVA ”Virtuaalivarasto”).
  • Varsinainen oma ohjelmanumeromme on torstaina 9.11 ja kattaa useita puheenvuoroja alkaen klo 10:00 aina iltapäivään asti (mm. Optiscan, Devoca, BCBsec lohkoketjua; Fimaticin vetämää panelia, jossa Logisnext, Robocoast, Dimalog jne.)
  • Täällä on tuhdisti ajankohtaista tietoa tarjolla!

Tervetuloa omasta ja järjestävien tahojen puolesta.

Lisätiedot:

Heikki Lahtinen

050-3424056

heikki.lahtinen@limowa.fi

Pin It on Pinterest