LIMOWA:n palvelut ja toiminta

LIMOWA:n palvelut ja toiminta

LIMOWA:n palvelut ja toiminta

LIMOWA:n työryhmät

LIMOWA:n työryhmissä käsitellään jäsenyrityksille tärkeitä ajankohtaisia asioita, perehdytään tulevaisuuden trendeihin ja toteutetaan niiden perusteella tapahtumia, seminaareja, pilotti- ja kehityshankkeita.

Tiedon levittäminen ja LIMOWA-klinikka

LIMOWA järjestää avoimia työpajoja, seminaareja (2-4 krt/vuosi) ja tutustumismatkoja. Jäsenyritysten käytettävissä on LIMOWA-klinikka, jossa asiantuntia on työpäivän yrityksen käytettävissä.

LIMOWA:n jäsenyritykset oppivat toisiltaan ja verkostosta löytyy hyviä benchmark-kohteita. Lisäksi LIMOWA välittää yritysten ajatuksia ja intressejä koulutusorganisaatioihin.

Logistiikan kehittämishankkeet, logistiikkaverkostot

LIMOWA valmistelee ja käynnistää logistiikkaan liittyviä kehityshankkeita jäsenyritysten kanssa. Hankkeet voivat liittyä kansainvälistymiseen, tuotteistamiseen tai osaamiseen, ja hankkeisiin voi osallistua myös muut kuin LIMOWA:n jäsenyritykset.

LIMOWA kuuluu kansainväliseen ALICE-verkostoon, ja jäsenyritykset pääsevät LIMOWA:n kautta osallistumaan ALICE:n toimintaan. LIMOWA jakaa ALICE:n ja muun kansainvälisen yhteistyön avulla saatua uusinta tietoa maailmalta jäsenyrityksilleen.

LIWOWA:n avulla oppilaitokset voivat verkottua tiiviimmin yritysmaailmaan.

• LIMOWA ry.
Kankurinkatu 4-6, HYVINKÄÄ
y-tunnus: 2201289-7
Katso yhteystiedot

Seuraa meitä:

Pin It on Pinterest