LIMOWA:n palvelut ja toiminta

LIMOWA:n palvelut ja toiminta

LIMOWA:n palvelut ja toiminta

LIMOWA:n työryhmät

LIMOWA:n työryhmissä käsitellään jäsenyrityksille tärkeitä ajankohtaisia asioita, perehdytään tulevaisuuden trendeihin ja toteutetaan niiden perusteella tapahtumia, seminaareja, pilotti- ja kehityshankkeita.

Tiedon levittäminen ja LIMOWA-klinikka

LIMOWA järjestää avoimia työpajoja, seminaareja (2-4 krt/vuosi) ja tutustumismatkoja. Jäsenyritysten käytettävissä on LIMOWA-klinikka, jossa asiantuntia on työpäivän yrityksen käytettävissä.

LIMOWA:n jäsenyritykset oppivat toisiltaan ja verkostosta löytyy hyviä benchmark-kohteita. Lisäksi LIMOWA välittää yritysten ajatuksia ja intressejä koulutusorganisaatioihin.

Logistiikan kehittämishankkeet, logistiikkaverkostot

LIMOWA valmistelee ja käynnistää logistiikkaan liittyviä kehityshankkeita jäsenyritysten kanssa. Hankkeet voivat liittyä kansainvälistymiseen, tuotteistamiseen tai osaamiseen, ja hankkeisiin voi osallistua myös muut kuin LIMOWA:n jäsenyritykset.

LIWOWA:n avulla oppilaitokset voivat verkottua tiiviimmin yritysmaailmaan. Järjestämme myös vuosittain logistiikan opettajien ja tutkijoiden päivän, jossa tarjoamme alan tuoreimpia uutuuksia sekä mahdollisuuden verkostoitua kollegoiden kanssa.

LIMOWA kuuluu kahteen Euroopan laajuiseen verkostoon, joiden kautta LIMOWA logistiikkaverkoston jäsenet pääsevät mukaan logistiikan kehitykseen ja tutkimukseen alan huippujen kanssa. LIMOWA jakaa kansainvälisen yhteistyön avulla saatua uusinta tietoa maailmalta jäsenyrityksilleen. Nämä verkostot ovat:

LIMOWA ry
Kankurinkatu 4-6, HYVINKÄÄ
y-tunnus: 2201289-7

Yhteystiedot

LIMOWA ry säännöt

Seuraa meitä:

Pin It on Pinterest