15.2.2024 järjestimme webinaarin,  jonka tunnelmiin pääset mukaan yllä olevasta videosta ja alla olevista linkeistä itse esitysmateriaaleihin.

  1. Avaus – Hannu Tapio, FIMATIC Oy  (LIMOWA ry:n sisälogistiikan työryhmä)
  2. Keynote1: Optimaalinen automaatio – Matilda Suonpää, Logisnext 
  3. Keynote2: Seeing is Believing: searchable video in intralogistics – Staffan Persson, Global Presales Director SIB Solutions.
  4. Case-kuvaus: Varaston visualisointi 360-kuvaamisen ja AR/3D tekniikan avulla –  Dinh Thanh Hoa , DTH Palvelut Oy ja Teemu Hämäläinen, Hiava Oy 
  5. Yhteenvetokeskustelu ja toimenpiteet  Heikki Lahtinen, LIMOWA ry 

Webinaari oli osa LIMOWAn hanketta: AI Enforced Logistics 4.0 – AILOG 4.0 – Tekoälyvahvisteinen logistiikka.

Hanke on osarahoitettu Uudenmaan liiton myöntämällä Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen -määrärahalla (AKKE-rahoitus).

Hankkeen tavoite on mahdollistaa, auttaa, kokeilla, jakaa ja vakiinnuttaa uusiin teknologioihin liittyvää logistiikan osaamista ja kyvykkyyttä Uudellamaalla. Sen sovelluskohteena ovat tekoälyn hyödyntäminen logistiikan palvelutarjoajien (esim. huolinta, kuljetus- ja varastopalveluyritykset) lisäksi kaupassa, uudistuvassa teollisuudessa ja palveluissa.

Hanke vahvistaa innovaatioyhteistyötä elinkeinoelämän, korkeakoulujen ja kehitysyhtiöiden sekä Uudenmaan osaamiskeskittymien välillä syventäen mm. Teollisuuden Digitaalinen Uudistuminen -foorumia Uudenmaan älykkään erikoistumisen strategian mukaisesti.

Yllä olevan videon katsottuasi voit antaa palautetta alla olevan lomakkeen kautta ja ilmoittautua muihin LIMOWAn tapahtumiin täältä

Lisätietoja Risto Sivonen, 050-3888099, risto.sivonen@limowa.fi

 

Pin It on Pinterest