LIMOWAn Varastoautomaatioboomi -sarjaan kuuluvassa webinaarissa pureuduttiin nopeasti kehittyviin ja yleistyviin mobiilirobotteihin. Jäsenyritystemme ja heidän pyytämien yhteistyökumppaneiden puheenvuorot tilaisuudessa voi katsoa alla olevista linkeistä:

Meillä on suunnitteilla useita jatkoaktiviteetteja tähän teemaan, ja tietysti meidän on tarkoitus katsoa logistiikan edistymistä myös kokonaisuutena sekä mobiilirobottien soveltuvuutta siihen kehityskulkuun. Kuten todettua, jatketaan asian edistämistä yhdessä erityisesti LIMOWAn sisälogistiikan työryhmässä, johon toivotamme edelleen tervetulleiksi uusia aktiiveja. Meillä on tulossa myöhemmin uusia tilaisuuksia juuri mobiilirobotteihin liittyen, joista tosin seuraava maaliskuun lopussa oleva tilaisuus on avoinna vain jäsenillemme.

Ennen seuraavia julkisia mobiilirobottitilaisuuksia, Varastoautomaatioboomi -sarja etenee 4. osuuteensa 1.4.2022 klo 8:30 – ja agendalla on kokoelma erilaisia sisälogistiikan teknologioita. Tilaisuuden ohjelma päivittyy ja siihen voi ilmoittautua täällä 30.3.2022 asti: LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN LIMOWAn webinaariin.

Lisätietoja: 

Heikki Lahtinen, Toiminnanjohtaja, LIMOWA ry
050 342 4056, heikki.lahtinen@limowa.fi

 

Pin It on Pinterest