Laajenevat valikoimat, ohuemmat tavaravirrat ja kiihtyvä toiminnannopeus vaatii avukseen erilaisia teknologioita. ”Logistiikka elää tiedoista” -sanonta pitää paikkaansa enemmän kuin koskaan. Jotta uutta teknologiaa voidaan käyttää, tulee perustan varastonhallintajärjestelmineen ja tietosisältöineen olla kunnossa. Mitä, kenelle ja miten esim. valo-ohjaus ja/tai puheohjaus yhdistettynä robotiikkaan voisi tarjota? Webinaarissamme 1.4.2022 tästä alustivat Fimaticin Juha Särelä ja Optiscanin Markus Kaikkonen. Esitysten tallenteet on saatavissa tästä:

FIMATIC-kokonaisvarastoratkaisu. Pick-to-light (myös verkkokaupan ryhmäkeräilyyn) – Juha Särelä, Fimatic: https://youtu.be/3ISdTbAX51g

Älylasien, puheohjauksen ja robotiikan hyödyntäminen sisälogistiikassa ihmistyön näkökulmasta – Markus Kaikkonen, Optiscan: https://youtu.be/FzP9ejkxFk8

Mikäli kaipaat pelkät diasetit, niihin pääset kiinni tästä:

Fimatic Varastoratkaisu PTL 2022 Limowa

Älylasien puheohjauksen ja robotiikan hyödyntäminen sisälogistiikassa ihmistyön näkökulmasta – Markus Kaikkonen

Kiitoksia vielä tilaisuuden mahdollistaneille: LIMOWAn sisälogistiikan työryhmä, Fimatic ja Optiscan edustajineen, LIMOWAn & TechVillan tiimi sekä kattava osallistujajoukko!

LIMOWAn tapahtumat ja projektit saavat jatkoa. Ota yhteyttä, ja keskustellaan siitä, miten tekemisemme voisi palvella myös teidän organisaatiotanne paremmin.

Lisätiedot:

Heikki Lahtinen

050-3424056

heikki.lahtinen@limowa.fi

 

Pin It on Pinterest