LIMOWAn verkkokaupan työryhmä järjesti miniwebinaarin Suomen mahdollisesta gateway-asemasta kv.verkkokaupassa pe 29.10.2021. Tilaisuus herätti runsaasti kiinnostusta ja keskustelua alustusten pohjalta olisi haluttu jatkaa pidempäänkin. Työstetään jatkossa aihetta yhdessä eteenpäin, mutta hyödyntäkää jo nyt esillä olleita alustuksia!

Esitysten tallenteet voi katsoa YouTube -videoina:

Mikäli haluat tarkastella alustuksia diakuvina, voit avata ne alla olevista linkeistä:

  1. Havaintoja verkkokaupan tuoreimmista kehityslinjoista maailmalta – Arhi Kivilahti, Ada Insights
  2. Kokemuksia kv.verkkokaupan pystyttämisestä ja operoinnista – Tero Ylitalo, Classy Cyclist
  3. Venäjän kasvava verkkokauppa, Suomen kautta Ozoniin – Marko Kangaskolkka, Generaxion

Meillä on lukuisia etuja, jotka voivat puoltaa asemaamme kv.toimitusketjuissa verkkokaupan hubina. Monet kotimaiset yritykset voivat hyötyä kv.verkkokaupan avaamisesta tai tuottaa palveluita tätä kautta operoiville verkkokaupoille. Alustusten lisäksi voimme hyödyntää niiden pohjalta käytyä keskustelua, jonka pohjalta tartumme tarvittaviin toimenpiteisiin.

Konkreettisena pilottina muutamilla LIMOWAn jäsenorganisaatiolla on kauppa- ja logistiikkaputken rakentaminen useammalle toimijalle venäläiseen kuluttajien suosimaan ja nopeasti kasvavaan Ozoniin. Tähän liittyen XAMK ja Kinno järjestävätkin seuraavan webinaarin ja työpajan Kouvolassa 15.11.2021 klo 14:00 – 16:30 osana ”älykäs vienti- ja tuontihub – hankettaan”. Tilaisuuteen voi ilmoittautua tästä linkistä.

Kuten todettua, jatketaan asian edistämistä yhdessä LIMOWAn verkkokaupan työryhmässä, johon toivotamme edelleen tervetulleiksi uusia aktiiveja.

Lisätietoja: 

Heikki Lahtinen, Toiminnanjohtaja, LIMOWA ry
050 342 4056, heikki.lahtinen@limowa.fi

 

 

Pin It on Pinterest