LIMOWA ry pääsi toteuttamaan Kempille Lahdessa 18.4.2023 vertaiskehittämistyöpajan, jonka tavoitteena oli kerätä uusia ideoita tehtaan logistiikan kehittämiseksi. Toiminta jatkoi mukavalla tavalla aikaisempaa tehtaan sisälogistiikan vision ja tiekartan viitoittamaa polkua, sekä esimerkiksi TUDI 4.0-hankkeessa totuttuja yhteistyötapoja. Uskomme tilaisuuden olleen antoisa isäntäorganisaation lisäksi myös siihen aktiivisen panoksensa antaneille LIMOWA:n jäsenyrityksille ja muille mukana olleille. Ilmapiiri tuntui avoimelta ja eri tahot esittivät näkemyksiään monipuolisesti.

Tilaisuuden isäntänä toimi Kempin Jari Takala, alustajana Lean Habitin Timo Haapsaari sekä työpajan fasilitaattoreina LIMOWA ry:n toiminnanjohtaja Heikki Lahtinen ja sisälogistiikkatyöryhmän puheenjohtaja Hannu Tapio (Fimatic Oy). Kehittämistyöpaja sisälsi myös vierailun Kempin käyttämän logistiikkapalveluntarjoajan, Alfaroc Logisticsin, tiloihin (kiitos Pasi Virmajoki & tiimi), joka auttoi ymmärtämään kokonaisprosessia entistä paremmin. Työpajan purku toteutettiin tämän kierroksen lopuksi.

Joukossamme on voimaa, ja tämä oli monelle meistä hieno päivä: kiitos isännille tästä mahdollisuudesta! LIMOWA on halukas vetämään yhteistä kehittämistoimintaa. Seuraa viestintäämme ja liity mukaan – tai ole yhteydessä suoraan toiminnanjohtajaamme ja nosta teidän case esille.

Lisätiedot:
Heikki Lahtinen
p. 050 342 405 6
heikki.lahtinen@limowa.fi
LIMOWA ry

Kemppi Oy on vuonna 1949 perustettu suomalainen hitsausalan perheyritys. Se suunnittelee, valmistaa ja myy manuaalisia kaarihitsauslaitteita, hitsaajien turvavarusteita ja ohjelmistoja sekä kattavia automatisoidun hitsauksen laitteistoja.

Pin It on Pinterest