Vanha viisaus kilpailukyvyn ylläpitämisestä lienee edelleen totta – yritysten on tunnistettava asiakkaidensa tarpeet, esimerkiksi toimitusnopeus, tehokkuus tai täsmällisyys, ja soveltaa teknologia tukemaan niiden tarpeita. Useilla suomalaisilla yrityksillä onkin käytössään monimutkaisia ja räätälöityjä tietojärjestelmiä, joiden avulla he voivat palvella asiakkaitaan yksilöllisesti ja laadukkaasti.

LIMOWA pääsi tutustumaan Lehtipisteen tiloihin, joihin Fimatic oli rakentanut keräilyjärjestelmän demon. Voit tutustua demoon oheisella videolla sekä lukea lisää Fimaticin tiedotteesta: Fimatic keräilyjärjestelmän ”Live” esittely huhtikuussa 2023.

 

”Demo on yksi hieno esimerkki siitä, millaisia mahdollisuuksia on yhdistellä useita erilaisia teknologioita käsillä olevan prosessin tarpeisiin. Perinteiset läpivirtaushyllyt ja hyllystöautomaatit olivat saaneet rinnalleen pick-to-light, mutta myös put-to-light -mahdollisuudet nostamaan tarkkuutta edelleen, ja lisäksi tähän oli kytketty puheohjattua keräilyä. Erityisen kiinnostava lisä tähän oli iFollow -mobiilirobotti, joka avusti pidemmissä siirroissa niin lavojen kuin rullakoiden osalta, ja kykeni myös siirtämään pick/put-to-light -rullakkoa varastotyöntekijän mukana jatkuvasti niin, että ihminen voi keskittyä omaan työhönsä,” kuvailee LIMOWA ry:n toiminnanjohtaja Heikki Lahtinen.

”Sisälogistiikkaan on saatavana runsaasti erilaisia teknologisia apuvälineitä. LIMOWA:n verkostossa on laajasti sekä rautaa, softaa että ennen kaikkea kyvykkyyksiä kytkeä näitä joustavasti yhteen erilaisiin tarpeisiin, kuten tämäkin mielenkiintoinen demo osoitti!” Heikki lisää.

LIMOWA ry
Heikki Lahtinen
Toiminnanjohtaja
050-3424056
heikki.lahtinen@limowa.fi

Pin It on Pinterest