BITO Varastotekniikka on tuorein LIMOWAn jäsenyritys. Yritys hakee LIMOWA:sta tunnettuutta, uusia oppeja ja kontakteja.
– BITO varastotekniikka ei ole kovin tunnettu Suomessa ja tästä johtuen mietimme keinoja, miten pääsemme lähemmäs asiakkaita ja lisäämme tunnettavuuttamme. Muissa toimintamaissa eritoten keski-Euroopassa BITO on hyvin tunnettu sisälogistiikan järjestelmätoimittaja, mutta Suomessa meillä ei ole samanlaista tunnettavuutta. Kun pohdimme keinoja tunnettavuutemme lisäämiseen mietimme mikä on se foorumi, jossa haluamme olla mukana. Foorumin tuli olla sellainen, että se ei pelkästään lisää tunnettavuuttamme vaan antaa meille myös oppimisen mahdollisuuksia esim. yritysvierailuiden ja seminaarien kautta. Selvittelimme eri mahdollisuuksia ja totesimme, että liittymällä Limowan jäseneksi saamme kaiken tämän ja vielä enemmän, toteaa BITO Varastotekniikan Toni Rissanen.

Maailmanlaajuisesti paikallinen

BITO-Lagertechnik Bittmann GmbH edustaa innovatiivista varastotekniikkaa. Yritys kehittää, valmistaa ja markkinoi hyllyjä, laatikoita sekä keräily- ja varastojärjestelmiä kaikille teollisuuden aloille, yli 70 000:lle asiakkaalle. BITO on kansainvälisesti toimiva varastotekniikkayritys ja yksi Euroopan markkinajohtajista.

BITO on perinteikäs perheyritys ja se toimii paikallisesti lähes kaikkialla maailmassa. Yrityksen pääkonttori sekä kehitys- ja tuotantotoiminnot ovat Saksan Meisenheimissä ja Lautereckenissa.

BITO yrityksenä

BITO tarkoittaa ”Bittmann von Oberstein”. Bittmannin perhe perusti yrityksen Obersteinissa vuonna 1845, mistä lähtien yritys on laajentunut jatkuvasti ja vuonna 1991 siirtynyt isompiin tiloihin Meisenheimiin. Vuonna 2000 valmistui toinen tuotantolaitos läheiseen Lautereckenin kylään. Nykyisin BITOlla on noin 1000 työntekijää.

BITO on yksi harvoista toimijoista alalla, joka voi tarjota täyden skaalan varastoteknisiä ratkaisuja suoraan omasta tuotannostaan. Valikoimaan kuuluu koko varastotekniikan skaala, yksittäisistä tuotteista, kuten laatikoista ja hyllyistä laajoihin varastojärjestelmiin ja yksittäisten työpisteiden pientavarahyllyistä suurten tuotantolaitosten sisälogistiikan järjestelmiin.

BITO numeroina

Osakepääoma: 2 milj. euroa     
Konsernin liikevaihto 2017: 
240 milj. euroa     
BITO-konserni: 
Yli 1000 työntekijää

BITO Suomessa

Suomen toiminnot ovat osa BITO Nordic myyntiyhtiötä. Suomen myynnissä toimii Aluemyyntipäälliköt Ville Vallinkoski ja Toni Rissanen. Projektipäällikkönä ja varastosuunnittelijana toimii Joni Laakkonen.

BITO on kerännyt maailmanlaajuisesti kokemusta varastoteknisistä ratkaisuista jo 1950 – luvulta lähtien. Suomen organisaatio yhdistää Suomalaiset yritykset tähän valtavaan kokemuspankkiin, jonka avulla yritys pystyy tarjoamaan ylivertaisia ratkaisuja yritysten sisälogistiikan tarpeisiin.

Lisätietoja: Toni Rissanen, Aluemyyntipäällikkö, BITO Varastotekniikka, rit@bito.fi, Mobile: +358 50 512 7704, Äyritie 12 B, FI-01510 Vantaa, www.bito.fi

Pin It on Pinterest