Pindora™ Oy on teknologiayhtiö, joka on erikoistunut kehittämään sekä markkinoimaan kodin ja kiinteistöjen älylaitteita. Yhtiö on kehittänyt helppokäyttöisen tuoteperheen sisäänpääsyn hallintaan ja tilojen valvontaan. Emme halua ainoastaan muuttaa ihmisten tottumuksia käyttää ulko-ovea ja lukkoa vaan myös mahdollistaa palvelut ja toimitukset sisälle kiinteistöön. Tavoitteenamme on saada last mile -toimitus kuistin sijaan suoraan sisälle saakka – myös silloin kuin loppukäyttäjä ei ole paikalla vastaanottamassa. Tämä kaikki tottakai turvallisesti ja läpinäkyvästi.

Pindora on hakenut viisi kansainvälistä patenttia ja tuotteilla on yli 15 000 käyttäjää. Älykkäitä oven avauksia on tehty jo yli 100 000.

Pindora -älylukon valttina on helppous, sillä se on käyttövalmis minuutissa eikä vaadi työkaluja tai lukkoseppää. Ratkaisumme toimii kaikissa ovissa ja lukoissa, eikä muutostöitä vaadita. Näin ollen ei myöskään vuokranantajan tai taloyhtiön lupaa. Avaimena toimii mikä tahansa puhelin tai päätelaite, josta löytyy internet-selain. Tarvittaessa ovi aukeaa myös tekstiviestillä sekä jo olemassa olevilla perinteisillä avaimilla, jotka toimivat edelleen normaalisti.

Pindora™ Oy
Perustettu 2016.
Toimipaikka Maria01, Helsinki.
Perustajat: Juha Häkkinen ja Tuomas Koski

Lisätietoja:

Ville Kasari
Marketing Manager
Pindora Oy

Email: ville.kasari@pindora.fi
Tel. +358405437590
Web: www.pindora.fi

Pin It on Pinterest