Osana LIMOWA:n Vaasa-päivää 19.4.2024 pääsimme vierailulle myös KvarkenPortsin tiloihin Vaasan satamassa, jossa tarjolla oli monta hyvää esitystä ja niiden lomassa käytyä asiantuntijakeskustelua. Meillä olikin hyvin koolla joukkoa eri puolilta Suomea.

Jaamme tässä materiaaleja alustuksista myös niille, jotka eivät päässeet paikalle. Linkkeihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Näissä on paljon sekä yleissivistävää että käytännöllistä asiaa, joita LIMOWA:n puitteissa eri ympyröissä yritetään viedä eteenpäin.

1) Vaasan sataman kehittämissuunnitelmat ja -toimenpiteet ml. Energiaratkaisut – Tommi Tuominen KvarkenPorts (Vaasa)
2) GreenShipping Corridor – Anna Måtts-Fransén, VASEK
3) TruckTrain –löydöksiä ja intermodaalikuljetusten mahdollisuudet – Clara Rajalehto, Vaasan yliopisto.

Teimme myös LIMOWA:n puolesta suuren joukon muistiinpanoja, jotka auttanevat ainakin meitä itseämme tunnistamaan eri sidosryhmien tarpeita. On myös arvokasta saada toimia valtakunnallisena logistiikan kehittäjänä ja yrittää ymmärtää eri osapuolten mahdollisuudet. Esimerkiksi Vaasa-Uumaja -reitti voi olla niin kaupallisesti kuin riskienhallinnan näkökulmista relevantti monelle toimijalle.

Kiitos Vaasan suuntaan tilaisuuksien järjestämisestä. Saman päivän aamuna saimme tutustua siellä ABB:n tehtaan logistiikkaan, josta on oma erillinen uutisensa.  

Lisätietoja:
heikki.lahtinen@limowa.fi
050-3424056
LIMOWA ry

Pin It on Pinterest