Olemme pyrkineet LIMOWA:n toiminnassa osallistumaan keskeisten ajankohtaisten ilmiöiden ympärillä käytävään keskusteluun koko valtakunnan laajuudessa. Hieman pidemmän tauon jälkeen pääsemme jalkautumaan pariin keskeiseen kohteeseen Vaasassa 19.4.2024, kuulemaan ja näkemään niissä käsillä olevia kehitysaskelia sekä puhumaan näistä ammattilaisten verkoston kesken.

Aamupäivä kattaa teollisuuden sisälogistiikan automatisointia ja autonomisioitumista. Silloin pääsemme vierailemaan ABB:llä, johon voi ilmoittautua tästä linkistä. Miniseminaarissa on ABB:n itsensä lisäksi mm. horisontaalisia siirtoja Agiloxin mobiilirobotein sekä materiaalihallinnon tarkkuutta ja täsmällisyyttä tukeva Konecranes Agilon -varastoautomaatio erilaisina liitännäisineen. Pääsemme myös näkemään ABB:n valitsemia ratkaisuja omassa toimintaympäristössään ja ennen kaikkea keskustelemaan näistä yhdessä.

Iltapäivän tilaisuus pidetään Vaasan satamassa, johon on oma ilmoittautumislinkkinsä tässä. Puheenvuorot kattavat niin sataman itsensä kuin yrityksiä varmasti kiinnostavien kuljetusreittien kehittymistä. Myös tässä tilaisuudessa pyrimme jättämään tilaa sille, että voimme vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia näiden alustusten ja nähtävillä olevan kohteen ympärillä. Iltapäivän tilaisuus järjestetään yhteistyössä VASEKin ja KvarkenPortsin kanssa.

Tehdään näistä molemmista hyödylliset tilaisuudet. Osallistuminen on maksutonta, mutta paikkoja on rajoitetusti. Varaa oma jakkarasi ilmoittautumalla mukaan. Mukava kuulla myös teidän kokemuksenne ja näkemyksenne kyseisistä teemoista. Viedään yhdessä logistiikan kehittämistoimintaa eteenpäin.

Tervetuloa.

Lisätietoja saa allekirjoittaneelta.

heikki.lahtinen@limowa.fi
+358-50-3424056
LIMOWA ry

Pin It on Pinterest